Application Deployment Training

In samenwerking met de experts op het gebied van Application Deployment technologie hebben wij samen met GET ON ICT voor u een certificering ontwikkeld die aansluit op de vraag naar Allround applicatie packaging, scripting, sequencing en deployment administrators, specialisten en experts.

Tijdens de Application Deployment Administrator training leert u de skills en “Tips and Tricks” met betrekking tot MSI en App-V technologie, Windows Installer-service en tevens krijgt u hands-on ervaring met Orca, App-V sequencer, AdminStudio en SCCM 2012. Daarnaast maakt u kennis met het Intake Packaging Test Acceptance Deployment proces.

In de Application Deployment Specialist training gaan we dieper in op de technologie en worden o.a. Application Deployment naar VDI, RDS en Citrix toegevoegd aan de lesstof en daarnaast bieden wij u een handvat om zelfstandig het Application Deployment proces en de omgeving binnen uw organisatie te implementeren.
De Application Deployment Expert training gaat nog weer een stap verder en is bedoeld voor zeer gevorderde packagers of sequencers.
Wij bieden u aan het einde van de training de mogelijkheid om uw opgedane kennis en ervaring om te zetten in een certificaat.

desktopvirtualisatie_3
WILT U GRAAG MEER WETEN OVER APPLICATION DEPLOYMENT TRAINING? NEEM DAN GEWOON CONTACT MET ONS OP.